satima proučavati mikro – pokušavajući ostati topli!

hrskava slanutak. Prije sam to napravio od nule, ali ovaj je brend bio ukusan nalaz u trgovini. Pokupio sam ih kad su tražili grickalice na cesti i volim da imaju više proteina nego, recimo, čips od krumpira 🙂

Koja je tvoja omiljena stvar za proljeće?

Više postova iz od Kath:

Noć super zabave!

ovo!

brzo, jer su dosadni – popodnevni grickalice jagoda. Pravi dogovor + voćni trak, koji sam volio zbog višestrukih tekstura ugrađenih u bar mush

Ashley je imala super zabavnu djevojku za noćnu zabavu za proslavu jedne od svojih posljednjih noći u Charlotteu prije nego što se preseli Colorado 🙁

Imala je gomilu djevojaka (i psa + bebe!) Za salatu bar + slikanje!

Kelsey me pozvala na balkon – Huh huh huh! < /p>

Ashley nam je postavljena zabavna slikarska stanica kako bismo napravili malo platna umjetnosti

Uvijek sam zabrljao svoju umjetnost pretjerivši kad bih je trebao samo odložiti četkicu, ali bio sam Zadovoljstvo porukom 🙂

Umjetnička inspiracija –

Kreativni sokovi nisu tekli, ali vino je bilo !! Vrebale su ove naočale bez stapa. Trebam neke. Matt, moj rođendan je 10.26 !!

Predjela-grickala sam se na čipovima.

Buffet Make-Your-Our-Salad bio je apsolutno nevjerojatan !!!! Rekla sam Ashley da je supala Earthfare 😉

Zeleni

veg // matice

sir !!

proteini. Bože, zaboravio sam koliko volim piletinu na žaru. Osjećam se kao da je piletina baš tako blata, ali kad god ga imam na žaru, okusi je tako nevjerojatan. Napomena za sebe!

To bi bile pšenice!

Od nas je tražio da donesemo domaći preljev na zabavu. Napravio sam senf od meda – jednaki dijelovi med, limun, senf i maslinovo ulje sa solju + paprikom + češnjak.

Moja salata je bila Fabuloso. Malo svega.

Kelsey’s !!

Ashley’s !!

mas vino. Imao sam 3-4 sićušne naočale do jednake oko 1 do 1 i 1/3 prave naočale. Volim piti na ovaj način – osjećam se kao da imam puno ukusa, ali ne pijem previše ili prebrzo.

Penny je izašao igrati !!

a isto tako i desert!

Ove tamne čokolade od Tradera Joea bile su tako dobre. Vrlo mračno, jako dobro. Imao sam oko 3!

ali sladoled s roštilja bio je pravi hit. Ananas + balzamične breskve!

Potrošilo se više sladoleda. Bilo je to samo vanilleley i dobro.

Jako sam se zabavljala biti mama za Penny i bebe! Mali Bryce imao je samo 6 tjedana!

a Liam 9 tjedana! Takve slatkice. Moje ruke još uvijek mirišu na prekrasan dječji miris!

zabava favorizira! Ota.bars !!!!!!!!!!!!!!! Zabava!!!!!! Nedostajat ćeš mi toliko kad odlaziš i tek smo se dvaput igrali 😥 xoxo

s vama sada s vama, čip. To vam je vrijeme spavanja. Laku noć, ljubav.

[Navedite taj film !!!]

nite!

Više postova iz Kath:

‘Twas je sjajno popodne ovdje Unatoč turobnom danu. Puno sam provjerio (upravo sam upisala “piletinu!”) S na listu obaveza i tek se spuštam da se malo opustim.

Kad se kiša malo očistila, izašla sam u šetnju do trgovačkog centra u blizini naše kuće kako bih pokrenula neke narudžbe. Sjećate se recepata koje sam razvio ovog ljeta? Pa 3 nisu prošli testnu kuhinju (😥), pa ih moram revidirati/izmisliti. Dakle, nekoliko sastojaka koje sam pokupio, dok je samo oko 6 dolara bio za misteriozne recepte. Nisam sigurna da ću ih uključiti u izazov jer ih nisam planirao napraviti. Valjda, budući da nismo odlučili potrošiti taj novac, to se ne bi trebalo računati (i zato što ću biti nadoknađen). To je ono što ovaj izazov govori: ne kupujete hranu jer samo želite, već zato što imate planirani obrok i zapravo trebate hranu. Zapamtite: radim ovaj izazov samo za sebe i svoj proračun! Primijetit ću da su kashi krekeri bili 2,50 dolara po kutiji, a maslac od kikirikija Maranatha bio je napola cijena, a nisam ih kupio! Bilo je primamljivo, ali nisam. To je bilo izazovno. Dio našeg problema ovdje je skladištenje kada su stvari u prodaji, a zatim samo osjetite pritisak da ih pojedemo.

Kad sam se vratio iz šetnje (na sreću suho!) Našao sam to u svom poštanskom sandučiću !! Neki kuponi, vreća za višekratnu upotrebu i tobogan! Ne mogu čekati dok ne bude snježno i mogu nositi tobogan! I naravno da jedva čekam da isprobam neke oikos 🙂

Oko 5:00 imao sam svoj jogurt + lamen + pekmez od ranije – plus zgnječeni mali narezani Ginov kruh od banane i malo Barneyja Maslac (u čast BB košulje koju opet nosim!)

Večeram do 20 sati!

Mystery juha…

plus neki tostirani dakota kruh s gumbom

Jedva čekam da idem pročitati svoju knjigu !!! Još uvijek radi na Nicholasu izbora. Zauvijek mi je završio knjige jer sam pročitao samo 10 stranica po noći neposredno prije spavanja.

Nadam se da će sunce izaći sutra 8)

Više postova iz Kath:

‘Dwas Produktivno jutro! Kad imam izbor, volim lagano doručak i ležerno vježbanje nakon toga, ali mislim da sam najproduktivniji kad prvo vježbam, jedite drugo. O, nevolje izbora!

Imao sam sastanak jutros o sastanku na sastanku bloga – uzbuđeni – krećemo naprijed punom pare od ove točke. Trebali bismo najaviti datum i detalje u roku od tjedna.

Nakon toga otišao sam očistiti naše vjenčane prstenove. Sparkle City!

i tada sam izrezao sve dlake. Dječak nije ovo najbolje iskustvo. Mislim da sam morao biti prvi klijent žene iz škole kozmotologije jer je prerezala moju vrlo ravnu kosu u Zig Zags. (Ne možete jednostavno prerezati ravno – postoje skriveni komadi!) Na kraju je morala ići kraće nego što sam htjela popraviti pogreške. Htjela sam nešto “kratko i glatko” za ljeto, ali mislim da ne izgledam jako dobro kratko i glatko 🙁 duže i slojevito, čini mi se da bolje odgovara mom licu.

Tako je nepotrebno reći da nisam oduševljen svojim trenutnim ‘učiniti:

Nakon toga otišla sam do Goodwilla da otpustim neke donacije insunol kupiti On je rekao, a zatim sam se vratila kući na kasni ručak okolo okolo 2:30. (Hvala bogu za drugi doručak!)

Zamišljao sam salatu od lososa punjenu u pita cijelo rano popodne, tako da sam to napravio.

Salata od lososa je poslužila dvije (spasio sam Pola za kasnije):

1 može divlji aljaški losos ~ 1 šalica nasjeckanog CUC -a, mrkve i zelene paprike ~ 1 ždrenjak Guilden’s senfa (najbolji ikad !!) ~ 2 TSP Curry Powder ~ 2 tbsp Dannon Plain Yogurt (koji Je li ovaj tjedan bio besplatan)

moja je pita otvorena, ali još uvijek je bila sjajna.

“Poklopac” je uvijek najbolji dio PITA !!!

poslužen s nasjeckanom jabukom + cimet.

Nakon ručka, na kauču sam napio neki čaj sa savezom Rainforest Savez Lipton i uhvatio se s pravim domaćicama 😳

Više postova iz Kath:

pa sam išao Da bi napravili šećerne kolačiće u obliku djevojaka (u bijegu!) I (super) zvijezde Buttttttttttt… .Bot muž i moja mama uvjerili su da je kolačići šećera teško savladati i vremenski intenzivni i možda bih htio učiniti nešto lakše od mene morao ih je imati do 14 sati. Razmišljao sam o tome da radim zdravu orašasticu kolačića, ali budući da su djeca često izbirljiva o sušenom voću, orasima i zobi u svojim kolačićima, otišao sam sa starim vjernicima: čokoladni komad! Koristio sam ovaj recept za svjetlo za kuhanje, koji je bio visoko ocijenjen: kolačići od čokoladnih čipsa. Prepolovio sam recept (ali iz njega sam dobio samo 22 kolačića) i koristio Hershey’s Bar umjesto Choco čipsa jer je to sve što sam imao. Također sam im dao 12 minuta u pećnici umjesto 10.

a grickanje je bilo vrlo minimalno. Imao sam nekoliko sitnih komada čokolade i jedan okus tijesta prije nego što sam očistio zdjelu. To je to! Nisam htio pokvariti ručak. Također sam pijutao vrući čaj dok sam miješao.

Istaknuli su Pefect !!! Pa, još ga nisam imao, ali mogu reći mirisom i dodirom da su to moja vrsta kolačića od čokoladnog čipsa: mastan hrskav izvana (ali ne ravan i tvrd – još uvijek imaju tijelo) s komadima čokolade! Jedva čekam da ih isprobam na zabavi.

Čak su i najmanji grickanje pogurali moje vrijeme ručka do 12:45 ili tako nešto. Budući da sam kuhao, nisam se osjećao kao da napravim bilo što intenzivno, pa sam tek zagrijao naš ostatak porcije sinoćnje juhe:

s tostom s bundevom maslacem –

i Grožđe –

isključeno za proučavanje mikro 2 sata – pokušavajući ostati topli! Možda bih trebao sjediti uz grijač prostora …

Više postova od Kath:

gosh, to je bila najneugodnija vožnja biciklom ikad! Dok 56* nije hladno, nisam bio odjeven za 56*. I morao sam koristiti žensku sobu cijelim satnim putovanjem kući, uključujući 20 minuta na klupi na hladnoći čekajući vlak (ali odbio sam čekati u dugim linijama kupaonice). Ugh!

Ali bila je prekrasna večer prije nego što smo otišli!

Model Lightrail

Naš čudan grad nije puno grada vikendom kada posao ljudi su kod kuće. (Već sam se počeo sakupiti natrag …)

To je bio gnoj da smo imali tako kasni ručak, jer nijedan od nas uopće nije bio gladan za večeru! Ali nekako smo još uvijek uspjeli spustiti nekoliko piva, salate i malu pizzu. Odabrali smo Brixx, najbolje mjesto za pizzu na drva ikad.

Najbolji dio: uzorak piva!

Imam: Zlatni majmun pobjede, crveni hrast (moj najdraži!), Newcastle i Terrapin Imperial OatMead + Coffee Stout.

Zatim je došla večera –

Imao sam poznatu salatu od špinata s pečenom crvenom paprikom, pinjolama, začinjenim preljevom od meda i kozjim sirom. Zajedno s kriškom muževe pizze. (Tražio sam krutone ili kruh sa svojom salatom kako bih je bio lakši, znajući da nisam gladan i da je bilo i pizza + pivo. novi! Dobili smo je s kore od cjelovite pšenice i bez luka 🙂

Imao sam sićušnu drugu krišku

za drugi tečaj, uzorkovao je ovu kabinsku groznicu, koja je bila tako bogata i tostirana! < /p>

i pio sam svoj stout zbog deserta. Bilo je to poput piva za espresso – nisam ga mogao dovršiti bilo je tako snažno!

Imali smo 45 minuta za ubojstvo prije naše emisije i odlučili smo pogoditi naš omiljeni bar/restoran: Zink (gdje smo otišli za novogodišnju noć).

Samo sam se držao vode jer iako sam imao samo ekv. Od 1 pinta, bio sam više nego osjećao efekte….

ali ispada da su piva na draftu bila samo 2 dolara !!! Tko se može oduprijeti!?

pa sam dobio plavi mjesec. Mislim da je to bio ambijent koji me nagovara. Ipak sam popio samo oko polovice. Zink uvijek ima izvrsne specijalitete za piće!

morao je završiti sve što nisam! Dobro, mislite da smo lagani + biciklizam kući

Ovo!

Jon Reep bio je smiješan. Rijetko se nasmijem glasno – a ako me vidiš kako pucam osmijeh, to znači da je nešto prilično smiješno. Ali nekoliko puta me nasmijao. Najbolja stvar kod njega je njegova isporuka. Centralna snimanje komedije također je bilo cool – potražite me ako ga ikad vidite! Publika nije bila vaša tipična kazališna ekipa Charlotte – mislim da su svi došli iz malih gradova koji okružuju grad da vide Jona!

Jedva čekam da uđem u krevet !!!!!!!!!! ! Gledat ćemo prvi u uredu, sezona II! Krećemo brzo.

Mogao bih sada jesti kuhinju, ali odupiram se i pijem toplu vodu.

nite!

Više postova iz Kath:

Pogodite kakav je bio lijek za mrak? Lijepa šetnja. Trebao sam vidjeti da dolazi 2 milje daleko! Nakon što smo danas popodne radili na svom računalu (BERF postovi napisani veći dio tjedna i vrhunski post iz 2011. godine, Matt i ja izašli smo u šetnju, a zatim i na našem izletištu udruge za susjedstvo!

Budući da smo novi u susjedstvu, ovo nam je bio prvi. Bilo je tamo puno ljudi! Ovaj je grad sponzorirao jer su razgovarali o planovima za staru bolnicu u gradu. Propustili smo dio foruma (koji je započeo u 15 sati), ali napravili su ga za socijalni sat i pridružili se udruzi.

Pizza je bila pružena, ali i slavni potluk! Toliko volim potluke !!!!!

pogotovo zbog desssssssSerts!

Donijeli smo pregršt pekarskih poslastica i zelene salate

gomilane visoke visoke – Imajte na umu ukusna odvažena jaja!

Mnogi su deserti gotovo nestali do trenutka kad sam ih jeo, ali lubenica i mini cupcake bili su fenomenalni

dijete traženo Ući u skakač, ali rekao sam mu da je premlad.

Kanz mu je umjesto toga ispričao o FireTrucks -u.

Vratili smo se kući gdje je naš omiljeni susjed čekao da igra!

nite!

Više postova iz Kath:

Dan djevojaka bio je tona zabave !! Skočio sam na svoj bicikl i pedalirao 4 milje kako bih upoznao Michelle, Dianu i Amandu (Amanda, nabavite blog!) U Dean & DeLuca u sunčanom vremenu. Moj lijepi suprug ponudio je bicikl tamo sa mnom kako bi me održao u društvu, tako da je i to bilo zabavno 🙂

Ne mogu prenijeti veliku salatu za ručak, tako da sam to imao.

Uključeni su slojevi:

miješano zelenilo + špinatkrokolimurstomatosCucssRoastSroasted povrće ostrojene crvene paprike rajčicedredirane trešnje (vrhunac!) Avokado (~ 4/4 – Yum!) Garbanzo Benga Dijon preljev, koji sam koristio oko žlice.

Nakon ručka, za desert sam popio kreker s Raspberry Jelly + krem sir.

Preselili smo se u susjedstvu da vidimo da jednostavno nije to u tebi. Donio sam svoju torbu od Jelly Belly -a da podijelim i imao sam dvije male šake – i nekoliko Michelle’s Sour Patch Kids !! Yay za slatkiše u filmovima!

Film je bio jako sladak. Vrsta ljubavi zapravo sa svim različitim pričama i vrlo slatkim romantičnim stilom komedije – nije ni sira. I iako je to bio vrlo ‘lijep’ film za gledanje s postavkama, modom itd.

Umočenje sunca

I biciklirao sam kući solo, ali vrijeme je bilo prekrasno, a ja uzeo mi je vrijeme. Znao sam kad sam se vratio kući, htio sam se nastaviti igrati vani! Odlučio sam da ću pustiti muža da bude šef i pitao bih želi li trčati, hodati ili samo sjediti na popločanom dijelu dvorišta i pustiti ga da odluči. Na moje iznenađenje, želio je trčati (rekao je da je danas “nemirno”). Također je odabrao i ruta i kilometraža, pa smo završili s petkom petkom u ovom parku. Bila je to lijepa trka, ali uvijek sam spora popodne.

Bio sam gladan kad sam se vratio kući, pa sam imao ovaj kashi bar prije nego što smo krenuli u trčanje –

Uzeo sam oko 2 zalogaja i osjetio da je to nekako dosadno, tako da i ja Jazzed ga je s Barney Mascem!

večera + pića

Nakon brzog tuširanja, sjeli smo da pogledamo uredsku epizodu prije nego što smo započeli na večeri.

Zamolio sam muža da mi napravi koktel pom dok sam računalo postavljeno i pogledao što je napravio! Imao je i jedan (njegova votka 🙂) mina bila je pom, tonik, prskanje soka od trešanja, prskanje soka od naranče. Mislim da se i on uvukao u trostruku sekundu 😳

Večeras sam i muža bio zadužen za bok od slaw -a. (Kupus je bio .47 USD/lb, pa smo odlučili usredotočiti obrok oko njega). Evo preljeva koji je napravio za bacanje s oko 4 šalice kupusa:

ZEST + sok od dvije naranče1 žlice riže vinski ocat1 žlice jabučnog jabučnog octa1 žlice kanola ulje1/2 žličice crveni curry prah2 TSP senford1.5 tbsp mayosalt + Pepper to Okus

Bilo je jako dobro !! Najbolja slada koju smo ikada napravili. Međutim, oboje smo se složili da bi neka mrkva, jabuka, grožđice, naranča i/ili orašasti plodovi bili vrlo dobri u ovome.

Ali “Entree” večere bila je špinat + fontina pileća kobasica od trgovca Joea.

I leptira mine kako bih napravila sendvič na gh kiselom kruhu. Plus kečap i senf.

i kiseli krastavci!

Dok se ova večera punila i zadovoljavala, očajnički je propustila pomfrit od slatkog krumpira!

Ljubav TJ’s!

Provjerite Izvan ovog urnebesnog videa Joea, Fig mi je poslao danas! Osjećam da postoji toliko proizvoda koje još moram probati!

Contents